Evaluari imobiliare, de intreprindere, analize - Romacor Consulting - image Evaluari imobiliare, de intreprindere, analize - Romacor Consulting - image
Pagina principala
Despre noi
Servicii evaluare
Evaluare
Standarde evaluare
Legaturi utile
Contact
 
DESPRE NOI
ROMACOR CONSULTING a fost infiintata in anul 2005, avand ca obiect principal de activitate evaluarea proprietatilor imobiliare si a intreprinderilor.

ROMACOR CONSULTING dispune de un colectiv dinamic de profesionisti atat in domeniul evaluarii proprietatilor imobiliare cat si in cel al evaluarii de active si de societati comerciale in ansamblu.

Specialistii nostri detin certificate de calificare profesionala recunoscute de organismele romanesti cu competente in domeniu, pentru profesia de evaluator imobiliar si evaluatori de intreprinderi, membri ai ANEVAR.
ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania) este o organizatie profesional-stiintifica, neguvernamentala, independenta, non-profit, cu personalitate juridica, constituita pe termen nelimitat, care actioneaza in interes public si avand drept scop promovarea prin mijloace specifice profesiei, a metodelor si tehnicilor de evaluare si diagnostic a intreprinderilor, evaluare a proprietatilor imobiliare si evaluare a valorilor mobiliare si a deciziilor.
Echipa este constituita din ingineri, economisti si alti specialisti pentru domenii conexe. De asemenea, pentru lucrari deosebite, firma noastra beneficiaza de colaborarea unor specialisti reputati in domeniu.
Experienta individuala a acestora a fost reunita pentru a furniza clientilor si partenerilor nostri servicii de calitate si prompte.
In actualul portofoliu de clienti ai ROMACOR CONSULTING se afla atat societati comerciale, institutii publice cat si persoane fizice.
In relatiile contractuale cu clientii si partenerii nostri suntem caracaterizati de o implicare totala in vederea atingerii obiectivelor clientului, solicitarile acestuia fiind tratate cu pragmatism, obiectivitate si profesionalism.
ROMACOR CONSULTING dispune de un suport logistic solid in vederea sustinerii, in orice moment, a prezentei specialistilor nostri in orice locatie din tara.
Pentru noi, solicitarile fiecarui client sunt unice si, in consecinta, sunt solutionate intr-o maniera unica.
Managerul general al ROMACOR CONSULTING este BRUSTUR Valeriu Coriolan - expert evaluator, membru titular ANEVAR.
Va multumim ca sunteti partenerii nostri!
Echipa ROMACOR CONSULTING
   
 
Pagina principala Despre noi Servicii Evaluari Standarde Legaturi utile Contact Harta Site
 
Copyright ROMACOR CONSULTING © 2006-2010